درباره ما


 
تاریخچه کتابخانه:
کتابخانه مرکز آموزشی و درمانی الزهرا(س) در سال 1368 به صورت یک کتابخانه کوچک و غیر تخصصی با تعداد محدودی کتاب در یک فضای کوچک درون بخش زنان افتتاح شد ، پس از آن در سال 1370 به صورت تخصصی در محل کنونی کتابخانه که شامل مخزن کتابخانه و سالن مطالعه و بخش سمعی و بصری بود با تعداد 17 قفسه کتاب به صورت کتابخانه تخصص شروع به کار نموده است.

هدف و ماموریت :
کتابخانه مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) با هدف تامین منابع و اطلاعات مورد نیاز دانشجویان وهیأت علمی و فضایی جهت مطالعه ایجاد شده است اهداف کلی این مجموعه عبارت است از:
   الف-گردآوری و سازماندهی مجموعه ای متعادل و مناسب از منابع تخصصی مورد نیاز اساتید و دانشجویان و پرسنل مرکز
  ب- سازماندهی موثر مجموعه به منظور افزایش میزان دسترسی به آن
  ج- مکانیزاسیون  کامل منابع و خدمات کتابخانه وایجاد دسترسی آسان به بانکهای اطلاعاتی موجود

چشم انداز:

این کتابخانه بنا به رسالت ذاتی خود وظیفه دارد نسبت به شناسایی و تأمین نیازهای اساتید، دانشجویان و سایر کاربران تحت پوشش خود و ارتقاء سطح آموزشی و پژوهشی دانشگاه، تلاش نموده و از طریق توسعه و استاندارد سازی خدمات و امکانات خود، بستر و محیط مناسب را برای کاربران فراهم آورد. لذا کتابخانه  این مرکز مصمم است  با تعالی امکانات و خدمات خود و ایجاد محیطی مناسب، ضمن توسعه خدمات به کاربران و سایر ذینفعان و جلب رضایت آنان، روند بهبود مستمر خدمات و امکانات کتابخانه را تحقق بخشیده و به عنوان غنی ترین و فعال ترین کتابخانه در حوزه زنان و نوزادان  مطرح گردد و نسبت به تأمین منابع و اطلاعات مورد نیاز مراجعین به طور مؤثر و سازنده اقدام نماید.
 
    
 خرید منابع علمی:
    خرید منابع علمی از طریق اعلام نظر و درخواست گروههای تخصصی مرکز بر اساس بودجه اختصاص یافته و نیازها و اولویت ها توسط مسئول کتابخانه تهیه می گردد.
 
 - سیستم  کتابخانه :
کتابخانه به صورت سیستم باز اداره می شود و امکان دسترسی آزاد به قفسه های کتاب وجود دارد.
-سازماندهی:
سازماندهی مواد کتابخانه به روش طبقه بندی (   NLM    )   می باشد.

_ جامعه استفاده کننده:
علاوه بر رزیدنتها  و اساتید زنان , کلیه اساتید , دانشجویان وکادر دانشگاه علوم پزشکی تبریز می توانند با ارائه کارت شناسایی معتبراز منابع کتابخانه بهره مند گردند.
 
بعلت محدود بودن ظرفیت سالن مطالعه , فقط رزیدنتهای زنان  و اکسترن و انترنهایی که بخش زنان را میگذرانند  مجاز به استفاده از سالن مطالعه می باشند.