دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم

تاریخ : سه شنبه 30 ارديبهشت 1399

مراسم تودیع و معارفه

مراسم تکریم و معارفه مدیر خدمات پرستاری مرکز

مراسم تکریم از سالها خدمات و تلاش سرکار خانم ضیالامع و معارفه سرکار خانم دکتر کریمی بعنوان مدیر خدمات پرستاری مرکز آموزشی پژوهشی درمانی الزهرا (س) روز دوشنبه مورخ 99/2/29 در سالن سردار شهید سلیمانی این مرکز با حضور ریاست دانشکده پرستاری و مامایی،معاون اداری مالی دانشکده،مدیر پرستاری دانشگاه و سایر مسئولین با رعایت کامل فاصله اجتماعی و اصول بهداشتی در کم ترین زمان ممکن برگزار گردید.
در این مراسم بعد از قرائت قرآن مجید و پخش سرود ملی خانم دکتر مریم واعظی ریاست محترم مرکز ضمن عرض خیرمقدم خدمت مهمانان و پرسنل محترم از زحمات و تلا شهای ثمر بخش خانم ضیالامع در تمامی این سالها بخصوص در بحران کرونا تجلیل کرده و خانم دکتر کریمی را بعنوان مدیر جدید خدمات پرستاری معرفی کردند.در این مراسم آقای دکتر حسینی و خانم دکتر تقوی به نمایندگی از گروه نوزادان و زنان از زحمات خانم ضیالامع تجلیل و به خاتم دکتر کریمی خوش امدگویی کردند.
در پایان مراسم هدایایی از طرف ریاست ومدیریت محترم،دانشکده پرستاری و مامایی،مدیرخدمات پرستاری دانشگاه، گروه زنان،گروه نوزادان،دفتر پرستاری و..... جهت تجلیل به خانم ضیالامع اعطا شد.

• تایید شده
  • در 1399/02/30