دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم

مرکز آموزشی درمانی الزهراAlzahra Hospital

تاریخ : دوشنبه 2 تير 1399

آموزش به دانشجویان در محوطه و فضای باز در روزهای کرونایی

خیر دنیا و آخرت با دانش است و شر دنیا و آخرت با نادانی.
خانم یاوری کیا ،استاد خوش ذوق دانشجویان کارآموزی مامایی در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) اقدام جالبی انجام داده و در شرایط کرونایی،برای جلوگیری از ازدحام،رعایت پروتکل های بهداشتی ،یادگیری بهتر دانشجویان و ایجاد شور و نشاط در دانشجویان ،پس از آموزش عملی و اقدامات لازم در بخش های درمانی،کلاس های تئوری خود را در محوطه مرکز الزهرا(س) و در فضایی باز انجام می دهد که اتفاقا باعث یادگیری بهتر دانشجویان هم گردیده است.همه ما با هم کرونا را مهار می کنیم . کرونا نتوانسته آموزش های ما را تعطیل کند.
  • تایید شده
  • در 1399/04/02